مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

آیا ما در جهان تنها هستیم

نوشته شده در تاریخ3 سال پیش توسط 654

آیا ما در جهان تنها هستیم

دکتر گری زانک

دکتر گری زانک می گوید: جستجوی مداوم برای حیات فرازمینی ماهیت درک ما از انسانیت را تغییر خواهد داد.
مایکل مرسیه / UAH

این یکی از جالب ترین سوالات بشر است. آیا ما در جهان تنها هستیم؟ آیا زمین سیاره ای منفرد است که در میان میلیاردها و میلیاردها سیاره ای که دور ستارگان سال نوری دورتر هستند، حیات را پشتیبانی می کند؟
تحقیقات دکتر گری زانک در دانشگاه آلاباما در هانتسویل (UAH)، بخشی از سیستم دانشگاه آلاباما، و همکارانی از UAH و سایر موسسات به اطلاع رسانی در جستجوی سیاراتی که می توانند دارای حیات باشند کمک کرده است.
دکتر زانک، مدیر مرکز UAH برای تحقیقات پلاسمای فضایی و هواشناسی (CSPAR) و صندلی Aerojet Rocketdyne از دپارتمان علوم فضایی، با همکاران خود، تأثیر آب و هوای فضا را در سیستم‌های سیاره‌ای اولیه بررسی کرده است. این تحقیق بررسی کرد که چگونه امواج ضربه ای از خورشید رانده می شوند و چگونه ذرات بسیار پرانرژی تولید می کنند.
دکتر زانک که یکی از اعضای آکادمی ملی علوم است، می گوید: «این مهم است زیرا ذرات پرانرژی بین سیاره ای می توانند شیمی جالب و مهمی را در جو ایجاد کنند.
یک ایده که برای سیارات فراخورشیدی نیز قابل استفاده است این است که جو اولیه زمین که کمتر مهمان‌نوازتر بود، توسط امواج ضربه‌ای متعددی که خورشیدی فعال‌تر از الان است رانده شد، تغییر کرد، و مقدار زیادی از ذرات پرانرژی را شتاب داد و سپس به تغییر جو کمک کرد. اکسیژن بیشتر، شاید آب و غیره."
محققان UAH و همکارانشان همچنین از تلسکوپ فضایی هابل برای بررسی ستارگان مجاور در مراحل مختلف زندگی ستاره‌ای خود استفاده کردند تا تعیین کنند که بادهای آنها در طول میلیاردها سال چگونه تغییر کرده است.
دکتر زانک می‌گوید: «این به‌طور مؤثر تاریخچه‌ای از باد خورشیدی ارائه کرد و به ما کمک کرد تا توضیح دهیم چرا مریخ جو خود را از دست داده است». در روزهایی که خورشید جوان بود، باد خورشیدی بسیار قوی‌تر بود و بدون میدان مغناطیسی مریخ، باد خورشیدی به سادگی می‌تواند جو را فرسایش دهد.»
او می‌گوید، تقریباً اجتناب‌ناپذیر است که تقریباً هر ستاره‌ای منظومه سیاره فراخورشیدی مانند خود را داشته باشد، بر اساس اینکه چگونه فکر می‌کنیم ستاره‌ها از انعقاد گاز بین ستاره‌ای تشکیل می‌شوند. سیاره فراخورشیدی یا فراخورشیدی سیاره ای خارج از منظومه شمسی است.
این فروپاشی گرانشی ابری از گاز برای تشکیل یک ستاره معمولاً نوعی دیسک دوار را ایجاد می‌کند که از بقایای ابر گازی که ستاره را تولید کرده است، ایجاد می‌کند و بنابراین مواد سنگین‌تر تمایل دارند نزدیک‌تر به ستاره و مواد سبک‌تر جمع شوند. دکتر زانک می گوید: از ستاره، مانند یک سانتریفیوژ.
انعقاد بیشتر مواد دیسک در نهایت به سیارات و موارد مشابه منتهی می‌شود، و ترکیب آن‌ها به محل قرارگیری آنها نسبت به ستاره بستگی دارد - سیارات سنگی احتمالاً نزدیک‌تر و سیارات گازی احتمالاً دورتر هستند.
چالش این است که سیارات فراخورشیدی را رصد کنیم و انتظار وجود آنها را تایید کنیم.
او می‌گوید: «تکنیک‌های رصدی بسیار حساس‌تر شده‌اند و امکان تشخیص سیارات به تدریج کوچک‌تر و سیاراتی که کاملاً نزدیک به ستاره می‌چرخند را می‌دهند.
منطقه گلدیلاکز
دکتر زانک و همکارانش در UAH، پروفسور دپارتمان علوم فضایی، دکتر گانگ لی و دستیار تحقیقات فوق دکتری CSPAR، دکتر جونشیانگ هو، از جمله دانشمندانی هستند که به دنبال عواملی هستند که شرایط را برای سقوط سیارات فراخورشیدی به اصطلاح درست کند. Goldilocks Zone - نه خیلی گرم هستند و نه خیلی سرد، اما درست هستند که احتمالاً زندگی را پرورش می دهند.
مانند خورشید ما، ستارگان موسوم به G-type یا G-class نور بیشتری را به سمت انتهای مادون قرمز طیف تابش می کنند و برای حیات فراسیاره ای امیدوارکننده به نظر می رسند. و تعداد زیادی از آنها وجود دارد، از جمله نزدیکترین همسایگان ما، آلفا قنطورس A و B، یک سیستم دوتایی متشکل از دو ستاره کلاس G.
دکتر زانک می‌گوید: «اگر هیچ چیز دیگری نباشد، من انتظار دارم که بخش قابل‌توجهی از این ستاره‌های خورشید مانند دارای سیاره‌هایی باشند که شبیه زمین، مریخ و زهره و همچنین برخی از سیارات غول‌پیکر گازی مانند مشتری و زحل هستند. می گوید. "بسیار سخت است که بگوییم منطقه گلدیلاک باید شبیه مناطق زهره-زمین-مریخ باشد، زیرا تجربه ما از چیستی حیات و چگونگی شکل گیری و تکامل آن بر اساس یک نمونه واحد است."
او می‌گوید: «بر اساس یک نمونه، من فکر می‌کنم که تصور اینکه اشکال حیات باید مبتنی بر کربن باشند، جسورانه است. صادقانه بگویم، من حتی مطمئن نیستم که ما به طور کامل درک کنیم که زندگی چیست یا می‌توانیم آن را تعریف کنیم، و من گمان می‌کنم که با توسعه روزافزون هوش مصنوعی پیچیده‌تر، درک خود از زندگی را بیش از پیش مخدوش می‌کنیم.
در حالی که علم به سمت تعریف جامعی از زندگی کار می کند، شرایط سیاره ای که تحت آن حیات مبتنی بر کربن ممکن است به وجود بیاید، به خوبی توسط تجربه خود ما تعریف شده است.
دکتر زانک می گوید: «کلید این است که انرژی برای تبدیل وجود دارد، خواه گرمای ستاره ای باشد یا فعالیت حرارتی یا چیز دیگری. این ممکن است به یک سیاره در حال تکامل و از نظر تکتونیکی فعال نیاز داشته باشد.
دکتر زانک می‌گوید از آنجایی که ثبات طولانی‌مدت شرایط برای تضمین روند کند تکامل حیات حیاتی است، احتمالاً مهم است که نوعی سپر سیاره‌ای مانند میدان مغناطیسی سیاره‌ای وجود داشته باشد تا جو یا سایر شرایط مساعد حفظ شود. .
او می‌گوید: «برای حفظ جو، لازم نیست میدان مغناطیسی باشد. "ممکن است مانند اروپا یک پوشش یخی باشد که اقیانوس مایع را برای چندین سال پایدار نگه می دارد."
دکتر زانک می‌گوید که اگر تقریباً هر ستاره‌ای یک منظومه سیاره‌ای داشته باشد و تعداد زیادی از ستاره‌های کلاس G مانند خورشید با منظومه‌های سیاره‌ای مانند ما وجود داشته باشد، تحقیقات آینده در مورد حیات فرازمینی می‌تواند کاملاً آشکار باشد.
"من فکر می کنم که جستجو برای زندگی در این و چند دهه آینده، نه فقط علم ما، بلکه ماهیت درک ما از بشریت را متحول خواهد کرد."

فهرست

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود / ثبت نام