مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

خواص درمانی طلا خواص طلا کاربرد طلا

نوشته شده در تاریخ4 سال پیش 1400

خواص طلا

خواص درمانی طلا

خواص طلا، مخصوصا خواص درمانی طلا و تاثیرات آن در سلامت بدن، از دیرباز تا کنون نقش بسیار مهمی داشته است. نظرات به جای مانده از ابوریحان بیرونی و ابن سینا، گواهی خواص طلا می باشد.

  • تسریع در روند فعالیت ارگانیسم بدن
  • بهبود زخم معده
  • موثر بر گلبول های بدن مردان
  • ضد عفونی کننده
  • قابل استفاده در دندان پزشکی (ارتودنسی، روکش دندان و ماده پر کننده حفره دندان ها)
  • موثر در کاهش تپش قلب
  • موثر در درمان سرخک و آبله
  • بهبود بیماری آرتریت روماتیسمی
  • موثر در درمان عارضه ها و ناراحتی های پوستی
  • کنترل فشار خون
  • خواص روحی و روانی طلا
  • قوت قلب
  • نیرو بخش
  • ایجاد طبیعت گرم
  • موثر در اثبات شخصیت
  • افزایش اراده

ماه تولد طلا: متولدین مرداد

شاید جالب باشد بدانید که امواج و عناصر موجود در طبیعت، جذب افراد می شوند و بر انرژی های درونی آن ها و سطح فعالیت شان تاثیر چشمگیری می گذارند. تحقیقات به دست آمده، خبر از تاثیرگذاری بیش از حد بعضی عناصر بر روی برخی از افراد می دهد. طبق این پژوهش های به دست آمده طلا و خواص طلا از قابلیت اثربخشی بیشتری بر متولدین ماه مرداد برخوردار است. زیرا همان طوری که می دانید فلز متولدین این ماه طلا می باشد. از این رو طلا سازگاری بیش تری با متولدین ماه مرداد دارد.

اکثر زیورآلات طلا دارای شماره ی حکاکی شده (که نشان دهنده عیار و یا اصالت آن می باشد) روی قسمتی از بدنه خود هستند با این حال بعضی از زیورآلات که در کارگاه ها تولید می شوند این شماره را ندارند, اگر یک قطعه طلای اصل را روی چینی لعاب دار بکشیم رنگ خاکه ی آن زرد روشن می باشد که نشان از اصل بودن فلز طلا دارد, پیریت (طلای ابلهان) دارای رنگ خاکه ی سیاه است, طلا خاصیت مغناطیسی ندارد و به آهنربا نمی چسبد

سایر توضیحات   بیشتر از نیمی از طلای تولیدی در جهان جهت ساخت زیورآلات استفاده می شوند و ما بقی که حدود 40 درصد جهت سرمایه گذاری و 10 درصد در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.

خوردنی و نوشیدنی

طلا به صورت یک افزودنی با شماره E175 می‌تواند به خوراکی‌ها افزوده شود.

برگ طلا به صورت گَرد یا پوسته پوسته در پخت یا برای زیبایی روی برخی خوراکی‌های رده بالا و نوشیدنی افراد برجسته و ویژه بکار می‌رود. همچنین در قرون وسطی شاهان و افراد برجسته برای نشان دادن میزان برخورداری میزبان یا با این باور که چیزی چنین ارزشمند و کمیاب باید برای سلامتی مفید باشد، در نوشیدنی‌ها یا خوراکی‌ها از گَرد یا پوسته‌های طلا استفاده می‌کردند.

Danziger Goldwasser به آلمانی یعنی آب طلای Danziger، یا Goldwasser به معنی آب طلا، نام یک نوشیدنی گیاهی سنتی آلمانی (لیکور) است که امروزه در گدانسک، لهستان، شواباخ و آلمان تولید می‌شود و دارای اندکی برگ طلا است. همچنین نوشیدنی‌های کوکتل دارای برگ طلا هم در دسترس است که نزدیک به 1000 دلار قیمت دارند. یادآوری می‌شود که فلز طلا در ساختار شیمیایی بدن جایی ندارد، هیچ ارزش خوراکی یا مزه‌ای هم ندارد و اصولاً بدن متوجه ورود آن نمی‌شود.

در کتاب های سنتی برای طلا لغت های ذهب، الشمس، زر، تلا، تابا، دابا، تله و تلی به کار رفته است. به ترکی قزل و به هندی سونا نامیده می شود. واژه تلا فارسی است که متأخرین آن را برای رفع اشتباه با "ط" نوشته اند و به سبک و زبان عربی لغت مطّلا را ساخته اند. در کتاب های کیمیاگران بیست و پنج لغت و کنایه برای طلا ذکر شده است.

فلز طلا اغلب به صورت خالص در طبیعت موجود است و چون بسیار درخشنده و نرم است از زمان های بسیار قدیم اقوام مختلف بشر ریزه های آن را جمع کرده و به مصرف های مختلف می رسانند. یونانیان قدیم حدود 1350 سال پیش از میلاد در سواحل دریای سیاه جنگ هایی برای به دست آوردن طلا نموده اند.اولین سکه ی طلایی در حدود 650 سال قبل از میلاد در لیدی (ترکیه فعلی) ضرب شده است. قدیمی ترین سکه ی طلا در ایران که به "دریک" مشهور بوده است در دوره ی هخامنشی توسط  داریوش اول ضرب شده است.

طبیعت: طلا از گوگرد معتدل منشأ می گیرد و طبیعت معتدل مایل به گرمی با رطوبت غریزی دارد .

ماهیت آن: اشرف فلزاتی است که در معدن از جیوه و گوگرد معتدل تشکیل می شود.

افعال و خواص: مُلطّف، مُفرِّح، مقّوی قلب و مغز و حرارت غریزی، تمرکز حواس و قدرت تصمیم گیری را در انسان سریع می گرداند.

جهت بیماری های قلب، مغز، کبد، معده و سودای صفرای، طحال، کلیه ها، مثانه، بیماری های جنسی و امراض صفراوی و سوداوی مانند خفقان، وسواس، توحش، هم و غم، افسردگی، سرگیجه، جنون، صرع، اسهال خونی و التهاب مفاصل مفید است. بدن را چاق و فربه می سازد. جهت جذام (سرطان) به تنهایی و یا با داروهای مناسب مثل بسفایج و کمادریوس و محلول سخاله(براده) آن را با مروارید که در آب بالنگ حل کرده باشند جهت اغلب امراض فوق، مجرب و مفید دانسته اند. محلول طلا با نشادر جهت استخراج سم مفید است.

امراض چشم

میله سرمه ایی که از طلا ساخته شده باشد و بین دو پلک کشیده شود جهت تقویت دید چشم، منع رمد (درد چشم) و اکتحال (سرمه کشیدن) آن جهت غلظت اَجفان (تورم پلک ها) و بیاض و غشاوه و کمنه مجرب است.

آشامیدن آب طلا، جهت تقویت حرارت غریزی و تقویت قلب، مغز و معده و رفع اسهال مفید است. ماساژ محلول یا روغن طلا جهت فلج و تحلیل اورام و داءالثعلب (ریزش زیاد مو) و داءالحیه (گری) و عرق النسا(سیاتیک)، بَرَص و بَهق نافع است.

به دست کردن انگشتری آن جهت بیماری داخس (التهاب ناخن) و اُم الصبیان (پرش اعضا) مفید است. آویزان کردن طلای خالص بدون نگین به گردن اطفال از ترس و گریه جلوگیری می کند.

بازی کردن با طلا و دیدن آن باعث شادی و رفع همّ و غمّ است. اگر گوش را با سوزن طلا سوراخ کنند هیچ وقت بسته نشود. اگر طلا را سویق (پودر) کرده تا کاملاً نرم شود و خورده شود جلوگیری از مضرات سم می کند حتی اگر کسی سم خورده باشد سم به او اثر نمی کند.

طلا دافع امراض سوداوی است. داغ طلا در داروهای سودا باعث سریع الاثر شدن آن دارو می شود. طلا باعث از بین رفتن سودا می شود.

اگر به اطفال در ظرف طلا شیر، غذا و دارو داده شود باعث زود به سخن آمدن طفل، دلیر و شجاع و جلوگیری از صرع اطفال می کند.اگر طلا را به شکل هلیله ساخته و در دهان نگه دارند تمام امراض سوداوی را از بین می برد. طلا معالج توحش، خفقان قلب و خیالات سوداوی است.

احتیاط: طلا مضر مثانه و دستگاه ادراری است. مصلح آن عسل، مشک، دانه مورد و شاه بلوط است.

آویزان کردن طلا در مکتب اسلام به عنوان زینت برای مردان حرام است. در صورت درمان در موارد خاص طبق نظر اکثر مراجع جایز است.

استفاده از طلا به صورت های زینتی برای زنان جایز است و از نظر علمی ثابت شده است که موجب تقویت و افزایش نسبی گلبول های قرمز خون بوده و استفاده از آن در ترشح برخی از هورمون های مفید بدن زنان و در رفع افسردگی و غم و اندوه آنان مؤثر و سودمند است بنابراین استفاده ی زنان از طلا جایز و در حدّ معقول و منطقی موجب سلامت روح و جسم آنان می باشد. اما مردان نمی توانند از این عنصر به عنوان زینت استفاده نمایند و از نظر علمی ثابت شده اثرات منفی بر گلبول های قرمز مردان، ترشحات هورمونی آنان و روحیه ی انعطاف آمیز و رفاه طلبی و حالاتی شبیه به حالات و صفات زنان را در مردان بوجود می آورد و به همین دلیل و شاید دلایل فزونتر استفاده آن برای مردان جایز نمی باشد.

 

 

فهرست

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود / ثبت نام